Јавете се на

075 22 77 44

Купувајте во OUTLETON на 12 рати без камата

Купувајте од удобноста на вашиот дом, од работа или во движење по најдостапни цени и до 12 рати без камата со VISA, MasterCard и Maestro кредитните картички на Стопанска банка АД - Скопје. 

Се што треба да направите е да се регистрирате на нашиот вебсајт за да можете да ги искористите сите придобивки за онлајн купување кои ги нуди нашата интернет продавница. 

Внесете ги омилените производи во вашата кошничка и следете ги чекорите од едноставиот систем за нарачување. 

Со користење на outleton.com добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности, вирманско плаќање со општа уплатница или плаќање при испорака на вашата адреса.

Го одбирате производот или производите кои сакате да ги нaрачате и ги додавате во кошничка, потоа одете во следниот чекор Продолжи на плаќање, каде впишувате име и презиме, адреса за испорака и контакт телефон. Одбирате дали сакате Лично превземање или Испорака на адреса и одете во Продолжи на избор на плакање каде одбирате како сакате да платите. Доколку одберете плаќање со картичка одете во последниот чекор каде ги внесувате податоците од картичката и кликнете на потврди два пати за да ја завршите нарачката.


OUTLETON ви овозможува плаќање на 2, 3, 6 и 12 рати без камата при користење на VISA, MasterCard или Maestro кредитните картички на Стопанска банка АД - Скопје.

По успешното завршување на вашата нарачка, за која ќе добиете автоматска потврда на вашата еmail адреса со која сте се регистрирале, во рок од 24 часа ќе бидете телефонски контактирани од нашата корисничка поддршка за потврда на плаќањето на рати.