Јавете се на

075 22 77 44

Враќање на производи

Имате рок од 30 дена по добивањето на пратката да го вратите производот назад. Целиот процес е едноставен, Вие ни го враќате производот и ние ќе го замениме со нов или ќе Ви рефундираме 100% од сумата која сте ја платиле за производот.


Доколку се одлучите на овој чекор контактирајте не (075 22 77 44) за да Ви го објасниме процесот.


Производот треба да е коректно спакуван за да не се оштети при транспорт. Внимавајте бидејќи оштетените производи не се заменуваат.


Треба да се врати на:  ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје, ул. Антон Попов бр.33 лок.4, 1000 Скопје


Производот може да го вратите Вие или преку било кој курирски сервис (најдобра цена ќе добиете преку Пост Експрес Македонија со која соработуваме - 0215200)


Штом се потврди дека се е во ред со пратката веднаш ќе бидете исконтактирани од нашите оператори.


*Со цел да се исполнат условите за враќање производите мора да бидат со оригиналното пакување и да не бидат оштетени, извалкани, испрани итн. Мал број на продукти не подлежат на замена доколку се користени од хигиенски причини но на секој од нив ќе биде назначено на самиот производ (депилатори, тримери итн.)