Јавете се на

075 22 77 44

Начини на плаќање

OUTLETON ви овозможува да го платите одбраниот производ со:

• Еднократно или до 12 рати со платежните картички VISA, MasterCard, Maestro од било која банка во и надвор од Македонија преку CaSys International картичниот систем.
• Во готово (при испораката на нарачката на адресата за испорака)
• Вирманско плаќање со општа уплатница или со Интернет банкарство

Плаќање при испорака на нарачката:

Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово. Во случај да примачот не е во состојба да ја прими пратката на наведената адресата, курирот е должен да остави известување за пратката. Според Закон за Спречување на перење на пари и финансирање на тероризам Член 182, Став 2, започнувајќи од 01.06.2019 година максималната вредност на една нарачка за плаќање во готово е 30.750ден. Секоја единечна нарачка која ја надминува таа сума нема да може да се плати во готово, туку мора да се одбере еден од останатите начини на плаќање: со дебитна или кредитна картичка, вирмански или со електронско банкарство.


Вирманско плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство:

Кога вашиот избор на плаќање е преку интернет банкарство, на вашата еmail адреса ќе добиете фактура со сите потребни информации за плаќањето, вклучувајќи го и бројот на сметката на која што треба да се уплати сумата од нарачката.
Потоа можете да ја извршите уплатата преку Интернет банкарството доделено од вашата банка или на редовниот начинот со општа уплатница во најблиската банка или пошта.
По приемот на уплатата, ние ќе ви ги испратиме нарачаните производи на наведената адресата за испорака.


За платените нарачки ви нудиме и опција за лично подигнување од нашата канцеларија во Скопје, со претходно закажвување на истата.

Адреса за подигнување на нарачките: Ул. Антон Попов бр. 33, Контакт телефон: 02 277 9999