Јавете се на

075 22 77 44

Како да нарачам?


Креирај профил и одбери производ!

Не чекајте, креирајте веднаш ваш сопствен OutletON профил или пак најавете се преку вашиот Facebook, Instagram или Google профил и одберете го вашиот производ.

На outleton.com ќе најдете детален опис на секој производ со сите карактеристики, назнака за неговата достапност, соодветниот гарантен рок и можностите на достава.

Следете го упатството како да купите производ!

Тимот на Outleton.com се потруди купувањето да биде што поедноставно за секого, во само 3 чекори:

 

Чекор 1: Одберете производ и кликнете ‘’ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА’’,  притиснете "ПРОДОЛЖИ СО КУПУВАЊЕ" ако сакате да додадете уште производи или "ВИДИ ЈА КОШНИЧКАТА" ако сакате да го нарачате само тој производ. 

Чекор 2: Одберете ја посаквуаната количина и ако имате купон или ваучер за попуст внесете го во потребното поле и притиснете ‘’ПРОДОЛЖИ КОН НАРАЧКА’’.

Чекор 3: Внесете ги бараните информации за достава,  одберете начи на плаќање и притиснете ‘’КУПИ’’, потоа ако имате избрано ‘’ПЛАТЕЖНА КАРТИЦА’’, ги внесувате информациите за плаќање, а ако имате избрано ‘’ВО ГОТОВО ПРИ ДОСТАВА’’ нарачката е завршена.